Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ κ. ΤΟΛΙΑ!

Τα γεγονότα επαλήθευσαν τις προβλέψεις μας. {Διαβάστε τι γράφαμε σε άλλη ανάρτηση}. Βουλευτές και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ τα κατάφεραν! Αξίζουν
συγχαρητήρια! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε ενδοιασμούς, αλλά εκείνοι επέμεναν να είναι αυτός ο κεντρικός ομιλητής στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ.
Ας απαριθμήσουμε τώρα τις επιτυχίες τους: 1. Κάλεσαν τον υπουργό που είναι κόκκινο πανί για τους απολυμένους. 2. Μπήκαν σε λεωφορεία απολυμένοι από όλη την Ελλάδα και ήρθαν στην Καρδίτσα. 3. Κινητοποιήθηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ ακόμη και από την Θεσσαλονίκη, εκτός από τις τοπικές δυνάμεις που συμπλήρωσαν σχεδόν 24ωρο ορθοστασίας. 4. Αναστατώθηκε η Καρδίτσα από τις πορείες το απόγευμα και αποκλείστηκε μεγάλο μέρος του Νομού το βράδυ. 5.Χρειάστηκαν 4 διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο όπου γίνονταν η εκδήλωση. 6. Οι κάτοικοι των γύρω χωριών πήγαιναν στα σπίτια τους από παράδρομους μετά από υπόδειξη της Αστυνομίας.
7.Όλο αυτό το σκηνικό είχε ως αποτέλεσμα και την πολύ μικρή συμμετοχή. Εύγε λοιπόν στην κ. Τόλια, εύγε και στους βουλευτές. Αλήθεια τόσο δύσκολο ήταν αντί του Κυριάκου να ερχόταν κάποιο άλλο στέλεχος; Άντε να δούμε πως θα δικαιολογήσουν τώρα την πατάτα που έκαναν. Εκτός αν υπολόγιζαν κάποιοι τι θα συμβεί και πάρα ταύτα το προχώρησαν...Αυτή η παράμετρος αν έχει βάση,
τότε αλλάζει τα πράγματα...

 

1 σχόλιο:

  1. Η "Kapa" έγραψε:.
    "...προτεραιότητα του Σαμαρά αποτελεί ο Αγοραστός...το πασόκ στηρίζει Αγοραστό ... ΝΔ θυσιάζει ορισμένους υποψ. δημάρχους...".
    Εγώ λέω: ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ!
    (Καλή και με πολλούς αποδέκτες η "ρελάνς" του ΣΥΡΙΖΑ στους Σοφάδες να μπει στο ψηφοδέλτιο του πασοκοδήμαρχου Παπαδόπουλου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή