Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΙΚΗΣ

Φωτογραφία του χρήστη Θάνος Σκάρλος.Θάνος Σκάρλος: Πάμε όλοι μαζί για ένα μεγάλο Δήμο Σοφάδων
Φωτογραφία του χρήστη Θάνος Σκάρλος.
Σε μια ογκώδη συγκέντρωση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σοφάδων προχώρησε στην διακήρυξη αρχών και θέσεων του Συνδυασμού «Πανδημοτική Πρωτοβουλία»
«Πάμε όλοι μαζί για έναν καλύτερο Δήμο, πάμε όλοι μαζί για ένα μεγάλο Δήμο Σοφάδων», τόνισε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, στην διακήρυξη του συνδυασμού Πανδημοτική Πρωτοβουλία. Σε μια άνευ προηγουμένου σε πλήθος κόσμου συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων..., ο κ. Σκάρλος σημείωσε με έμφαση πως «ήρθε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα, που θα δώσει πνοή, έμπνευση και ελπίδα στους κατοίκους».
Ο ίδιος αρχικά αναφέρθηκε στα μέλη του συνδυασμού, τονίζοντας πως πρόκειται για άτομα «με οράματα , προσδοκίες, και κοινούς στόχους.» Ακολούθως άσκησε δριμεία κριτική στην παρούσα Δημ. Αρχή υπογραμμίζοντας πως «ελάχιστα πρόσωπα, μια ομάδα κολλητών, διαχειρίζονταν τον Δήμο, ερήμην των δημοτών». Πρόσθεσε ότι στο Δήμο Σοφάδων έλειψε ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, ο έλεγχος, ο σωστός προγραμματισμός και πάνω απ’ όλα το όραμα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «η Δημοτική Αρχή αρκέστηκε να αυτοπροβάλλεται με έργα, που κάποιοι άλλοι οραματίστηκαν, που κάποιοι άλλοι δούλεψαν, όπως το ποτάμι και ο αγωγός ύδρευσης. Το όραμα της ήταν δανεικό.»

 ·


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου