Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΜΟΥΤΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 80.000 ΕΥΡΩ;

Τι έγινε ρε παιδιά; Τόσο λαλίστατοι και επιθετικοί σε άλλα θέματα, μούτεψαν για τα 80.000 ευρώ; Για την καταγγελία ντέ της παρούσας Δημοτικής Αρχής ότι πληρώνονταν ετησίως 80.000 ευρώ!.... για υποστήριξη προγραμμάτων από την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου! Άκου 80.000 ευρώ!!! Είναι αλήθεια τελικά γι αυτό μούτεψαν κάποιοι; Η μήπως θέλουν να σβήσει το ζήτημα από την επικαιρότητα για να μην θυμηθούν οι πολίτες κι άλλες αποφάσεις εξαιρετικές και οικονομικά ωφέλιμες για το Δήμο;

7 σχόλια:

  1. ΕΊΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ, που ασχολείστε συνέχια με το Γεννάδιο και το ... Σουβλάκο?
    Καταλαβαίνω οτι πρέπει διαρκώς κάτι να γράφετε, αλλά έλεος με τα "ορφανά" του Βερίλη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άψογος. Απλά κάποιοι την είχαν δει ότι είναι στο απυρόβλητο, Ότι μπορούν να γράφουν ο,τι θέλουν χωρίς απάντηση. Αυτός ήταν ο λόγος. ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς έχετε ξεπεράσει κάθε όριο. Σας προειδοποιώ ότι την επόμενη φορά που θα με πιάσετε στο στόμα σας ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ, σας περιμένει Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Λοιπόν για να εξηγούμαστε:

    1. Δέχομαι οπιαδήποτε κριτική ΕΠΩΝΥΜΑ. Αν έχετε τους "ΚΟΧΟΝΕΣ" γράψτε τα ονόματά σας να τα ξέρει όλη η Καρδίτσα. Εγώ ότι λέω το λέω επωνύμως. Ειδάλλως σας λέω ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    2. Θεωρώ τιμή μου την παραχώρηση για 5 χρόνια του οικοπέδου εκείνου (απέναντι από το Νοσοκομείο) στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης (ΔΗΜΟΣΙΟ) και ΟΧΙ σε ΙΔΙΩΤΗ για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου χωρίς ο Δήμος να μην βάζει ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ.

    ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...
      Αλλά έτσι μάθατε, να είστε στο απυρόβλητο,
      και όποιος σας ενοχλεί...ΔΙΩΞΗ!
      Όμως πέρασε η εποχή σας και δυστυχώς για σάς δεν το καταλάβατε (ακόμη)...
      Υ.Γ. Αν έχεις αντίρρηση πές μας ποιά ακριβώς είναι η συκοφαντία, αλλοιώς "μόκο"

      Διαγραφή
    2. Μην κρύβεσαι πίσω από ψευδωνυμο. Αν νομίζεις ότι έχεις δίκιο πες το με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, να ξέρω (και όλος ο κόσμος) ποιος είσαι. Ειδεμή το επαναλαμβάνω ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

      Βασίλης Σουφλάκος
      (ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ)

      Διαγραφή
  4. Για εξήγησε μας κ. Σουφλάκο που ακριβώς σε συκοφαντήσαμε; Που είναι το ψέμα που σε θίγει; Να ρωτήσουμε κάτι άλλο: Όσοι γράφουν επωνύμως αποκλείεται να είναι φασίστες; Όσοι γράφουν ανωνύμως γιατί είναι φασίστες; Δηλαδή για πές μας: Ο Καιάδας της Χρυσής Αυγής είναι φασίστας ή δεν είναι επειδή τον βλέπουμε όταν μιλάει; Ο Ιός της Ελευθεροτυπίας που έγραφε ανωνύμως ήταν φασίστας; Μήπως πρέπει να ξαναδιαβάσεις περί δημοκρατίας και τον ορισμό του φασισμού; Τα υπόλοιπα που γράφεις τα αφήνουμε ασχολίαστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην κρύβεσαι πίσω από ψευδωνυμο. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ σου έγκειται στο γεγονός ότι με τη λάσπη που εκτοξεύεις λες τη ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι χειρότερη από το ΨΕΜΑ.
      Αν νομίζεις ότι έχεις δίκιο πες το με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, να ξέρω (και όλος ο κόσμος) ποιος είσαι.
      Ειδεμή το επαναλαμβάνω ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

      Βασίλης Σουφλάκος
      (ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ)
      ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ "ΑΝΟΙΓΩ" ΤΟ BLOG ΣΟΥ.

      Διαγραφή