Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΤΡΑΒΗΧΤΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ...

...ΓΙΑΤΙ ΑΣΚΗΣΑΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ "ΧΑΡΙΣΑΤΕ" ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Αξιότιμοι κύριοι να σας πούμε κάτι; Ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημα που έχετε; Ότι δεν είστε από παρθενογέννηση. Ασκήσατε Διοίκηση, πήρατε αποφάσεις που δεν ξεχνιούνται.Σας θυμίσουμε μια υπέροχη: Την δωρεάν παραχώρηση οικοπέδου στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως. Λες και ήταν δικό σας και το χαρίζατε. Λες και δεν ήταν περιουσιακό στοιχείο όλων των Καρδιτσιωτών. Λες και έχει τόσα πολλά οικόπεδα στην κυριότητά του ο Δήμος που δεν ξέρει τι να τα κάνει. Αυτή η καραμπινάτη αλλά και άλλες πολλές αποφάσεις είναι που νεκρώνουν την κριτική σας απέναντι στην Δημοτική Αρχή. Να σας δώσουμε μια συμβουλή; Τραβηχτείτε πίσω από την κουρτίνα και αφήστε άλλους στην βιτρίνα...Μπας και δεν θυμηθούν οι δημότες την θητείας σας στην ομάδα της πλειοψηφίας.

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς έχετε ξεπεράσει κάθε όριο. Έχοντας το άγχος να αβαντάρετε την δημοτική αρχή (η οποία είναι η χειρότερη που πέρασε από την Καρδίτσα) φτάνετε σε επίπεδο να συκοφαντείτε. Λοιπόν για να εξηγούμαστε:

    1. Αν έχετε τους "ΚΟΧΟΝΕΣ" γράψτε τα ονόματά σας να τα ξέρει όλη η Καρδίτσα. Εγώ προσωπικά ότι λέω το λέω επωνύμως. Ειδάλλως σας λέω ΦΑΣΙΣΤΕΣ που σπιλώνετε ανθρώπινες προσωπικότητες.

    2. Θεωρώ τιμή μου την παραχώρηση για 5 χρόνια του οικοπέδου εκείνου (απέναντι από το Νοσοκομείο) στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης (ΔΗΜΟΣΙΟ) και ΟΧΙ σε ΙΔΙΩΤΗ για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου χωρίς ο Δήμος να μην βάζει ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή