Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ ΑΛΕΞΑΚΟ

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ ΑΛΕΞΑΚΟ


Μετά τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με την κόντρα ανάμεσα στο Βενιζέλο και στον Παπανδρέου, άσχημα διαφαίνονται τα πράματα για τον βενιζελικό Αλεξάκο. Η σκληρή παπανδρεϊκή ομάδα, θεωρώντας τον ως τον άνθρωπο του Βενιζέλου στην Καρδίτσα, περιμένει τις εκλογές για να του στείλει ηχηρό μήνυμα. Τώρα βέβαια και αυτοί παίζουν τα ρέστα τους και θα φανεί αν έχουν τη δύναμη να τελειώσουν - όπως λένε - πολιτικά τον Αλεξάκο. Γιατί το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι διχασμένο αλλά κάποια ομάδα είναι ισχυρότερη από την άλλη.

5 σχόλια:

  1. Στις 18 Μαρτίου δημοσιεύτηκε στα τοπικά μέσα κείμενο του κ. Αλεξάκου με τίτλο «Τι σημαίνει για εμάς, ανεξάρτητος συνδυασμός;» με το οποίο προσπαθεί να πείσει τους Καρδιτσιώτες ψηφοφόρους πόσο «ανεξάρτητος» είναι ο συνδυασμός του.

    Μία μέρα νωρίτερα, στις 17 Μαρτίου, δημιούργησε στο Facebook την ομάδα της παράταξής του με τίτλο «Ανεξ. Προοδ. Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας - Υποψήφιος Δήμαρχος Φώτης Αλεξάκος».

    Ποιά νομίζετε ότι είναι η διεύθυνση που δηλώνει ως «έδρα» της ομάδας του ο κ. Αλεξάκος; Διάκου 15, 1ος όροφος, Καρδίτσα 43100.

    Ποιό είναι το περίεργο; Αυτή η διεύθυνση, αν δεν κάνουμε λάθος, είναι η διεύθυνση των γραφείων της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καρδίτσας !!!

    Τόσο ανεξάρτητος είναι ο συνδυασμός του κ. Αλεξάκου ! (ή μήπως τόσο ηλίθιους θεωρεί όλους τους Καρδιτσιώτες;)


    Παρατίθεται η σχετική σελίδα του f/b
    ________________________________________


    Ανεξ. Προοδ. Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας Υποψήφιος Δήμαρχος Φώτης Αλεξάκος
    Πληροφορίες

    Πληροφορίες

    Αυτοδιοικητική Παράταξη στην Καρδίτσα για τις Εκλογές 2014

    Βασικές πληροφορίες

    Έγινε μέλος στο Facebook 17/3/2014
    ________________________________________
    Τοποθεσία Διάκου 15, 1ος όροφος, Καρδίτσα 43100
    _________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γραφείο του συνδυασμού της Ανεξαρτητης Προοδευτικής Συμμαχίας Πολιτών Καρδίτσας είναι όπως αναφέρατε και εσεις στον 1ο όροφο, Διάκου 15 και ανήκει στον κ Κουρκούνα Βασίλη, ο οποίος είναι μέλος του συνδυασμου και το παραχώρησε προς χρήση μέχρι τις εκλογές. Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε αλλο όροφο, στον 3ο συγκεκριμένα. Στο ίδιο κτίριο βρίσκονται και τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και πολλών άλλων ελεύθερων επαγγελματιών. Μήπως όλοι αυτοί έχουν κάποια σχέση με το ΠΑΣΟΚ;;;

      Διαγραφή
    2. ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ... ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ
    Ο ΤΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ;

    Το Δεκέμβριο του 2008 στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Καρδίτσας,
    απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Βασίλη Αναγνωστόπουλου
    ο τότε νομάρχης Αλεξάκος δήλωνε
    "Δεν έχουν δικαίωμα οι δημόσιοι υπάλληλοι να χρησιμοποιούν την Υπηρεσία για προσωπικούς σκοπούς". (αν ανατρέξει κανείς στα πρακτικά θα βρεί όλο το διάλογο). Το έκανε για να δικαιολογήσει πώς μπήκε νύχτα στο γραφείο ενός υπαλλήλου [που υποχιαζόταν οτι του ασκεί (ενοχλητική) κριτική μέσω διαδικτύου] και του "έκλεψε" έναν Η/Υπολογιστή για να τον "εξερευνήσει" !

    Τον Μάρτιο-Απρίλιο του 2014 ως υποψήφιος δήμαρχος έχει μετατρέψει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ το υπηρεσιακό γραφείο (του) σε ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Συσκέψεις με υποψηφίους, ραντεβού με ψηφοφόρους, τηλέφωνα, SMS, EMAIL κλπ...

    O A/περιφερειάρχης Β. Τσιάκος γνωρίζει τα πάντα και τα ανέχεται..

    ΓΙΑΤΙ αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου ξεχνάς οτι Σμαράς (βλ.Αγοραστός) και Βενιζέλος (βλ. Αλεξάκος) είναι συνεταιράκια? Οπότε...

      PS.1: Ο Τσιάκος δεν "κουνιέται" χωρίς εντολή Αγοραστού...

      PS.2: Αυτό είναι ένα άλλο μέγα θέμα: Καταντήσαμε παράρτημα της Λάρισας...ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή