Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

"ΣΦΙΓΓΟΥΝ" ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Αν κάνει κάποιος σύγκριση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε πρίν από 45 μέρες περίπου από την εταιρία e-voice  για λογαριασμό της ΝΔ, με τα αποτελέσματα αυτής που έγινε την περασμένη εβδομάδα - από την ίδια εταιρία- ένα συμπέρασμα θα βγάλει: Ότι όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες "σφίγγουν" οι κομματικές βάσεις των δύο μεγάλων κομμάτων. Για τον Παπαλό ήταν θέμα χρόνου να κάνει το άλμα, καθώς η μέχρι πρότινος εσωστρέφεια αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα. Καμία έκπληξη και η διαφορά που κτίζει ο  Βαρελάς από τους αυοεπωνομαζόμενους  "ανεξάρτητους"
. Κατά τη γνώμη μας η απόσταση των δύο πρώτων (Παπαλού - Βαρελά) από τους συνυποψηφίους τους όλο και θα μεγαλώνει. Εκτίμησή μας επίσης είναι ότι θα μικρύνει σημαντικά και η μεταξύ τους διαφορά.
Σημείωση: Στην πρώτη μέτρηση -για όσους δεν ξέρουν - οι τρείς πρώτοι ήταν πολύ κοντά-
ενώ στη δεύτερη ξεχωρίζει ο Παπαλός με αισθητή διαφορά και ακολουθεί ο Βαρελάς. 

2 σχόλια:

  1. Κάνετε και σεις το λάθος να συγκρίνετε την κομματική βάση της ΝΔ και του ΣΥριζα. Ξεχνάτε οτι η "κομματική" βάση του ΣΥΡΙζα είναι 3 - 4 %. Οι υπόλοιποι είναι μεν ψηφοφόροι αλλά με "υποσχετική". Αν δεν τους χειριστεί κατάλληλα θα του χάσει... Κάτι που κατά μεγάλο μέρος φαίνεται οτι να συμβαίνει στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης όπου οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ πολύ δύσκολα θα "πιάσουν" τα εκλογικά ποσοστά του ΤΣΙΠΡΑ...και στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ. Ο κ. Βαρελάς θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μπεί στο Β' Γύρο ... δεν είναι δεδομένο.

    Υ.Γ. Ας του πεί κάποιος οτι δε μπορεί να εμφανίζεται ως "το νέο στην ΤΑ".
    Ο χωρος του είχε 16 χρόνια το δήμο Καρδίτσας (Αρχοντής-Κανταρτζής) και ο ίδιος υπήρξε Αντιδήμαρχος ... (τον θυμάται κανείς?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλες οι ενστάσεις και παρατηρήσεις σου σωστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή