Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΙΣ 800.000!!!

ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Η φήμη που επικαλείται η εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ για τον υποψήφιο Δήμαρχο με τις 800.000!!!...-που φέρεται να του βρήκε το ΣΔΟΕ στο λογαριασμό του - κυκλοφορεί σε όλο το Δήμο Καρδίτσας. Επειδή οι πολίτες πρέπει να μάθουν αν υπάρχει βάση ή όχι, επειδή οι πολίτες δεν πρέπει να πάνε στις κάλπες με τόσο μεγάλες σκιές για αυτούς που καλούνται να επιλέξουν, επειδή οι πολίτες πριν ψηφίσουν πρέπει να ξέρουν ποιόν και γιατί  να μαυρίσουν... είναι μονόδρομος για όλους τους υποψηφίους η δημοσίευση του πόθεν έσχες. Όποιος σέβεται τον εαυτό του και τους Καρδιτσιώτες  επιβάλλεται  να ξεκαθαρίσει τη φωλιά του. Ας κάνει το βήμ πρώτος
υποχρεώνοντας έτσι και τους άλλους να πράξουν το ίδιο: Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες για να μάθουμε αν και ποιος ελέγχεται για 800.000 ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό του. Η φήμη πλανάται και τα λεφτά είναι πολλά για να το περάσουμε στο ντούκου.  

1 σχόλιο:

  1. Υποθέτω πως πρόκειται για τον κ. Φ.Α. αφού αυτός έδωσε και απάντηση!
    Με την οποία επιβεβαιώνει τις φήμες οτι έχει χρήματα που δε μπορεί να δικαιολογήσει.
    Γι' αυτό και προτείνει ... να αλλάξει το πόθεν έσχες ί!!! .

    Δείτε τι γράφει στην απάντησή του (δημοσιεύτηκε 30-4-2014):

    "Με την ευκαιρία καταθέτω την εξής πρόταση σχετικά με το πόθεν έσχες.
    Να ελέγχονται όλα τα πόθεν έσχες όλων πολιτών με τον εξής τρόπο: Να αφαιρούνται από τα ποσά που δηλώνει ο κάθε πολίτης στη φορολογική του δήλωση τα ποσά που αφορούν την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και επίσης να αφαιρείται κάθε χρόνο το ποσό που αντιστοιχεί στη μέση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δαπάνη διαβίωσης της κάθε οικογένειας. Επαναλαμβάνω την μέση πραγματική δαπάνη κι όχι την τεκμαρτή που αφαιρεί σήμερα η εφορία και η οποία είναι πολύ μικρότερη της πραγματικής."

    Κύριε Φ.Α. (που διβάζετε ανελιπώς επιμελώς το PsemaStoPsema)
    η μόνη λύση είναι να δώσετε στη δημοσιότητα τα περιουσιακά σας στοιχεία
    και ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ.
    Αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, είναι βέβαιο.
    Γι' αυτό και δεν πείθετε κανένα....ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή